Höjdpunkter från 2022

 

Nu är 2022 snart över och ett nytt spännande år väntar! Vi på studentum.se är stolta att presentera vår årsresumé, fylld med spännande nyheter och utvecklande tjänster. Låt oss fira det gångna året och allt inspirerande det bar med sig!

 

TikTok Retargeting 

Under året utvecklande vi tjänsten TikTok Retargeting och numera kan du som kund få proffshjälp av vår grafiska formgivare med att skapa och schemalägga annonser på den populära plattformen. Missa inte möjligheten att synas på den mest nedladdade appen i världen! 

Läs mer om tjänsten här → 

 

Årets rapporter! 

I år har vårt kommunikationsteam skapat flera upplysande och informativa rapporter. I februari och augusti var statistikrapporterna klara. Där kan du ta del av statistik och trender på våra sajter, såsom vilken kategori som är populärast och hur många besök hemsidan har under en genomsnittlig dag. 

Varje år djupdyker vi i våra användares tankar gällande deras utbildningsval. Resultatet kan du ta del av i vår studentrapport. Nytt för i år är att rapporten är uppdelad i fem olika segment för att du ska kunna ta del av specifik information som passar just din målgrupp.  

Ladda ner studentrapporten 

studentrapporten

 

Våra webbinarier  

Under året har flera spännande och informativa webbinarier spelats in med målet att sprida experters kunskap! Om du har missat årets webbinarier vill vi tipsa lite extra om Erik Modigs tankar om marknadsföringstreder 2022 och hur man bäst marknadsför under turbulenta tider.  

 Här kan du se webbinariet → 

 

Sveriges bästa studentstad 2022 

Att välja en stad att studera i är inte lätt, därför har vi på studentum.se utsett Sveriges bästa studentstad 2022. Vi har samlat information från våra användare om vad som är viktigt gällande val av studieort för att kunna hjälpa framtida studenter med deras val av både utbildning och ort.  

 Ta del av topplistan här → 

 

Kompetensutveckling i fokus! 

Nytt för i år är omställningsstudiestödet, ett studiestöd för de som är mitt i karriären men behöver nya kompetenser för att vara attraktiv på framtidens arbetsmarknad. Detta skapar såklart många möjligheter för er som utbildare. Om ni inte redan tagit del av vår information gällande omställningsstödet är det hög tid att göra det! 

 Vad är omställningsstudiestödet?

 

Våra bästa tips till dig som kund! 

studentum.se presenterar är en videoserie där vi delar med oss av hur du som kund gör det mesta av våra tjänster. Vi tipsar även om marknadsföring, hur besöksresan ser ut, hantering av intresseanmälningar och mycket mer. Vi kommer att släppa en video i månaden, så se till att hålla utkik!  

 Läs mer om studentum.se presenterar

Gabrielle Längbo

Digital Content Specialist