Nå ut till blivande studenter på våra mässor och events.

Mässor och events

Vi på studentum.se älskar utbildning och brinner för att sammanföra utbildare med blivande studenter. Det gör vi via våra välbesökta söktjänster men också via våra fysiska och digitala mässor. Genom våra egna fysiska YH-mässor, medverkan på landets största utbildningsmässor samt våra virtuella mässprodukter möjliggör vi interaktion och personliga möten mellan dig och din målgrupp!


Arrangera ett virtuellt event med oss!

Bjud in till öppet hus i en 3D-replika av era lokaler, eller ta hjälp av oss att arrangera er virtuella mässa.

Läs mer här

 


Vi arrangerar:


Digitala utbildningsmässan

 

Medverkan på Digitala utbildningsmässan

Mässan arrangeras digitalt i vår virtuella mässplattform. Digitala utbildningsmässan vänder sig till studieintresserade som vill hitta sin nästa eftergymnasiala utbildning. Här får du som utbildningsanordnare möjlighet att träffa och interagera direkt med alla som besöker mässan!

Läs mer om Digitala utbildningsmässan →


Ett event för alla typer av utbildare

Prata och chatta med blivande studenter

Extra exponering på studentum.se

 

YH-mässan

Mars 2023

Nischad mässa med endast YH-anordnare

...och YH-intresserade som besökare. Mässan har arrangerats av studentum.se sedan 2015. Vår ambition med YH-mässan är att locka rätt målgrupp till mässorna så att skolorna som ställer ut på mässan får så många nya studenter som möjligt. YH-mässan är tillbaka i mars 2023 och då hoppas vi att, om möjligt, kunna arrangera mässan fysiskt där vi besöker Stockholm, Göteborg och Malmö.  

Läs mer om YH-mässan →


Sveriges största YH-mässa

Kom i kontakt med potentiella studenter

Fysiskt och digitalt

 

Vägledarträffen

 

Fokus på vägledning och utbildningsmöjligheter

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa elever och studenter att hitta sin utbildning. Vägledarträffen är vanligtvis ett fysiskt event och arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på vägledarträffen.se →


Fokus på vägledning och inspiration 

Föreläsningar av skolrepresentanter

Talare med erfarenhet från olika områden

 

Vill du veta mer?

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Eller har du några frågor om våra mässor och events? Välkommen att kontakta oss!