Nå ut till blivande studenter på vår mässor och events

Mässor och events

Vi på studentum.se älskar utbildning och brinner för att sammanföra utbildare med blivande studenter. Det gör vi via våra välbesökta söktjänster men också via våra fysiska och digitala mässor och events. Genom våra egna fysiska YH-mässor, medverkan på landets största utbildningsmässor samt våra virtuella mässprodukter möjliggör vi interaktion och personliga möten mellan dig och din målgrupp!


Arrangera ett virtuellt event med oss!

Bjud in till öppet hus i en 3D-replika av era lokaler, eller ta hjälp av oss att arrangera er virtuella mässa.

Läs mer här

 


Vi arrangerar: 


YH-torget 

Tillsammans med Kunskap & Framtid

Medverka på YH-torget

Partnerskapet mellan studentum.se och Kunskap & Framtid fortsätter: Tillsammans skapar vi YH-torget inne i mässhallen. Här samlas YH-anordnare för att besökarna snabbt och enkelt ska hitta rätt YH-utbildning. 

Läs mer om hur ni kan medverka på YH-torget →


 

YH-mässan

Nischad mässa med endast YH-anordnare

Mässan har arrangerats av studentum.se sedan 2015. Vår ambition med YH-mässan är att locka YH-intresserade till mässorna så att ni som utställare får så många nya studenter som möjligt. YH-mässan 2024 kommer arrangeras fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om YH-mässan 2024 →


  Sveriges största YH-mässa

  Kom i kontakt med potentiella studenter

       Fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö

 

Vägledarträffen

Fokus på vägledning och utbildningsmöjligheter

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa elever och studenter att hitta sin utbildning. På vårterminen arrangeras Vägledarträffen fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö. På höstterminen är Vägledarträffen digital.

Läs mer om Vägledarträffen →


  Fokus på vägledning och inspiration 

  Föreläsningar av skolor och utbildningsanordnare

  Talare med erfarenhet från olika områden

 

Vill du veta mer?

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Eller har du några frågor om våra mässor och events? Välkommen att kontakta oss!