Nå ut till blivande studenter på våra mässor och events.

Digitala utbildningsmässan

Digitala utbildningsmässan är tillbaka den 8 april 2021 och arrangeras helt digitalt för andra året i rad. På Digitala utbildningsmässan får du som utbildningsanordnare möjlighet att träffa studieintresserade från hela landet – helt digitalt! 

Vi tillhandahåller plattformen och lockar rätt målgrupp medan ni, precis som vid en vanlig fysiskt mässa har tillgång till en egen brandad monter, möjlighet till chatt- och videosamtal med mässans besökare och ert alldeles egna webbinarium i en separat föreläsningssal. 

Läs mer om Digitala utbildningsmässan →


Ett event för alla typer av utbildare

Prata och chatta med blivande studenter

Extra exponering på studentum.se

digitala_utbildningsmassan_logo-300

I takt med att studieintresset ökar vill vi på studentum.se hjälpa er att komma i kontakt med blivande studenter och visa vad just ni erbjuder.


Digitala YH-mässorna

Den 25 mars 2021 anordnar vi Digitala YH-mässorna! Vi är stolta över att kunna erbjuda upplevelsen av en fysisk mässa i vår virtuella mässmiljö. Den digitala lösningen gör att ni som utställare når ut till fler potentiella studenter, samtidigt som alla besökare kan delta oavsett var i Sverige de befinner sig.

Vår ambition med Digitala YH-mässorna är att locka rätt målgrupp till mässorna så att ni får så många nya studenter som möjligt. 

Läs mer om Digitala YH-mässorna →


Sveriges största Digitala YH-mässor

Kom i kontakt med potentiella studenter

Extra exponering på studentum.se

Digitala_YH_massan_2021_logo-200

Utvärderingar efter våra senaste fysiska mässor visade att hela 46 % av mässornas besökare hittat en utbildning på plats som de vill söka. Många beslut fattas alltså på mässan.


Vägledarträffen

Vägledarträffen är vanligtvis fysiskt och arrangeras i Stockholm, Göteborg, Malmö och snart även i Umeå. På grund av rådande pandemi erbjuder vi nu eventet digitalt – både på hösten och på våren.

Fokus för Vägledarträffen är vägledning och utbildningsmöjligheter med föreläsare från både skolor och andra aktörer. Föreläsningarna syftar till att ge studie- och yrkesvägledare viktiga verktyg att tillämpa i sitt arbete. På vägledarträffen.se kan du läsa mer eventet, tidigare föreläsare och ta del av agenda och anmälan till kommande event.

Läs mer på vägledarträffen.se →


Fokus på vägledning och inspiration 

Föreläsningar av skolrepresentanter

Talare med erfarenhet från olika områden

Vagledartraffen_logo_PNG

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa elever och studenter att hitta sin utbildning.


event-supper-test2
 

Vill du veta mer?

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Eller har du några frågor om våra mässor och events? Välkommen att kontakta oss!

Mejla event@educations.com →