Nå ut till blivande studenter på våra mässor och events.

Mässor och events

Vi på studentum.se älskar utbildning och brinner för att sammanföra utbildare med blivande studenter. Det gör vi via våra välbesökta söktjänster men också via våra fysiska och digitala mässor. Genom våra egna fysiska YH-mässor, medverkan på landets största utbildningsmässor samt våra virtuella mässprodukter möjliggör vi interaktion och personliga möten mellan dig och din målgrupp!


Arrangera ett virtuellt event med oss!

Bjud in till öppet hus i en 3D-replika av era lokaler, eller ta hjälp av oss att arrangera er virtuella mässa.

Läs mer här


Vi arrangerar:


Digitala utbildningsmässan

Våren 2022

Digitala utbildningsmässan är tillbaka igen våren 2022!

Mässan arrangeras digitalt i vår virtuella mässplattform. Digitala utbildningsmässan vänder sig till studieintresserade som vill hitta sin nästa eftergymnasiala utbildning. Här får du som utbildningsanordnare möjlighet att träffa och interagera direkt med alla som besöker mässan! Datum för vårterminens Digitala utbildningsmässa kommer inom kort. 

Läs mer om Digitala utbildningsmässan →


Ett event för alla typer av utbildare

Prata och chatta med blivande studenter

Extra exponering på studentum.se

 

Digitala YH-mässan

24 mars 2022

Nischad mässa med endast YH-anordnare

...och YH-intresserade som besökare. Mässan har arrangerats av studentum.se sedan 2015. Vår ambition med YH-mässan är att locka rätt målgrupp till mässorna så att skolorna som ställer ut på mässan får så många nya studenter som möjligt. YH-mässan 2022 kommer arrangeras i vår digitala mässplattform för andra året i rad. 

Läs mer om digitala YH-mässan 24 mars →


Sveriges största YH-mässa

Kom i kontakt med potentiella studenter

Fysiskt och digitalt

 

Vägledarträffen

5 & 7 oktober 2021

Fokus på vägledning och utbildningsmöjligheter

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa elever och studenter att hitta sin utbildning. Vägledarträffen är vanligtvis ett fysiskt event och arrangeras i Stockholm, Göteborg, Malmö och snart även i Umeå. På grund av rådande pandemi erbjuder vi nu eventet digitalt – både på hösten och på våren.

Läs mer på vägledarträffen.se →


Fokus på vägledning och inspiration 

Föreläsningar av skolrepresentanter

Talare med erfarenhet från olika områden

 

Vill du veta mer?

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Eller har du några frågor om våra mässor och events? Välkommen att kontakta oss!