Events och mässor

Delta på studentum.se:s mässor och events

Var med och delta på studentum.se:s mässor och events. Nå ut till blivande studenter med vår mässturné, träffa studenter personligen på våra YH-mässor eller mingla med studie- och yrkesvägledare på våra Vägledarträffar!
MÄSSTURNÉN
Nå ut – utan att vara på plats

Varje år ställer vi ut på olika studiemässor runt om i landet. Vi vill finnas på plats för blivande studenter som inte gjort sitt eftergymnasiala studieval och ge dem all information de behöver. Följ med! Som samarbetspartner med oss kan ni förmedla ert budskap utan behöva vara på plats själva. Ni exponeras då för tusentals potentiella studenter via vår monter.

massturne
YH-MÄSSOR
Möt dina potentiella studenter

Våra nischade YH-mässor arrangeras i februari och mars varje år och har gjort det sedan 2015. Idag arrangeras mässorna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Som utställare har ni möjlighet att personligen möta potentiella studenter som står inför sitt studieval. Besökarna får möjlighet att ställa frågor, få en känsla för er skola och ni kan informera om varför just era utbildningar är rätt väg att gå.

Det lönar sig att ställa ut! Efter 2019 års mässor visade våra utvärderingar att hela 46 % av mässornas besökare hittat en utbildning på plats som de vill söka. Många beslut fattas på mässan.

yh-massan
VÄGLEDARTRÄFFEN
Inspirera studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare är en viktig målgrupp eftersom de är med och rådgör och påverkar våra blivande studenter till sina studieval. Därför arrangerar vi, tillsammans med gymnasium.se, Vägledarträffen som är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. 

Vägledarträffen hålls två gånger om året i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Under en förmiddag bjuder vi in till inspirerande föreläsningar där skolor har chans att föreläsa inom olika områden och specifika case. 
vagledartraffen

Vill du veta mer?

anna-hansback1

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Eller har du några frågor om våra mässor och events? Välkommen att kontakta mig!

Anna Hansback, Event Manager
anna.hansback@studentum.se