Öka din synlighet och nå rätt studenter med våra tjänster

Kontakta oss  →

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Nå alla våra medlemmar med en annons i vårt nyhetsbrev som går ut till flera hundra tusen mottagare. Välj mellan VIP eller ordinarie plats.

Läs mer om vår tjänst nyhetsbrev →

Läs mer om vår tjänst VIP nyhetsbrev →

Riktat utskick

När ni bokar tjänsten riktat utskick är ni ensam aktör i ett mejlutskick som landar rätt ner i våra besökares inkorg. Ni väljer innehållet helt själv, men vi hjälper er med att nischa er mottagarlista så att ni når precis rätt målgrupp.

Läs mer om vår tjänst riktat utskick →

Vägledarbrevet

Vägledarbrevet skickas ut två gånger per termin och är ett perfekt tillfälle att nå ut till studie- och yrkesvägledare som kommer hjälpa blivande studenter att välja rätt utbildning. Ni får chansen att lyfta intressant fakta om er skola och era utbildningar.

Läs mer om vår tjänst Vägledarbrevet →

Studieguide

Våra studieguider är nischade nyhetsbrev där ni når alla våra medlemmar som visat intresse för något som just er skola erbjuder.  Studieguidernas ämnen varierar och kan till exempel vara inom distans, sista minuten, YH och komvux.

Läs mer om vår tjänst studieguide →

Riktade tjänster


TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos personer som letar efter information om program och antagning. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Vi hjälper er ta fram allt material.

Läs mer om vår tjänst TikTok Retargeting →

Facebook & Instagram Retargeting

Med Facebook & Instagram Retargeting når ni personer som visat intresse för de områden av utbildningar som er skola erbjuder. Det är en utmärkt chans att synas extra och visa varför blivande studenter ska välja just er, även när de skrollar genom Facebook och Instagram. 

Läs mer om vår tjänst Facebook & Instagram Retargeting →

Prio-placering

Vill du vara det första en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Prio-placering ger dig möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta mot precis de sökningar du vill. Platsen går att anpassa efter kategori, en specifik ort eller som en kombination av både och.

Läs mer om vår tjänst prio-placering →

Similar listing

Similar listing-tjänsten är utformad för att öka din synlighet och ert engagemang på flera relevanta platser på studentum.se. Genom att strategiskt placera dina utbildningar på välbesökta sidor och rikta dig mot användare som redan befinner sig långt i sin beslutsprocess kan du maximera din räckvidd och antalet studenter till dina utbildningar.

Läs mer om vår tjänst similar listing →


Kategorisponsring

Vill ni sticka ut ur mängden när nyfikna besökare letar efter utbildning? Genom att sponsra valfri kategori får ni ökad exponering inom ett område som är relevant för er. Denna annons syns alltid på plats 7 i söket och ni står som ensam aktör i önskat sök under en månad.

Läs mer om vår tjänst kategorisponsring →

Restplatssök

Få hjälp att fylla era utbildningar! Efter antagningsresultatet i juni/juli letar de som inte kommit på sitt val efter program med lediga platser. Genom att lägga till en symbol i sökresultatet och på er utbildningspresentation kan ni visa att den fortfarande går att söka till.

Läs mer om vår tjänst restplatssök →

Tips!

 


Exponeringstjänster


Räkna ut snittbetyg

Genom att sponsra vår sektion "Räkna ut ditt snittbetyg" ges ni en perfekt chans att lyfta er skola. Kanske ger ni grundläggande behörighet eller erbjuder Allmän kurs? Passa på att sponsra en av studentum.se:s mest besökta sidor och nå ut till personer som förbereder sig för att söka utbildning. 

Läs mer om vår tjänst räkna ut snittbetyg →

Yrkestest

Många som besöker studentum.se letar inte bara efter specifika utbildningar eller skolor utan gör ofta vårt populära yrkestest. Genom att sponsra Yrkestestet ökar ni synlighet för målgruppen. Ni ligger även som ensam annonsör under en månads tid. 

Läs mer om vår tjänst yrkestest →

Bannerannonsering

Med en banner följer ni våra besökare var de än befinner sig på studentum.se. Välj mellan toppbanner eller sitewide banner som är synliga över hela sajten eller nischad banner som är nischad på till exempel geografiskt område, utbildningstyp eller kategori.

Läs mer om vår tjänst bannerannonsering →

Förstasidesannons

Vill ni vara de första som våra besökare ser när de kommer in på studentum.se:s startsida? Genom att fånga besökarens uppmärksamhet redan innan hen hunnit besöka några utbildningssidor minskar ni er konkurrens och kan visa besökaren varför just er skola är det bästa alternativet.

Läs mer om vår tjänst förstasideannons →

 

Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om alla våra tjänster. 


Native/Sponsrad artikel

På studentum.se finns möjligheten att boka native advertising i form av en sponsrad artikel. Denna artikel publiceras i vår artikelsektion och smälter in bland våra egna redaktionella texter. Ni kan antingen bestämma innehållet själva eller ta hjälp av våra kommunikatörer. 

Läs mer om vår tjänst sponsrad artikel →

Yrkesinspiration

Tillsammans skriver vi en artikel som lyfter antingen en utbildning eller er skola. I form av intervju med tidigare elever eller lärare kan ni nå ut till dem som letar efter rätt utbildning inom ert område. Artikeln publiceras i sektionen Yrkesinspiration, men syns också i en karusellannons på studentum.se:s förstasida under en månads tid. 

Läs mer om vår tjänst yrkesinspiration →

Webbinarium

Nå ut till er målgrupp med ett proffsigt webbinarium där ni informerar om utbud och möjligheter som ni erbjuder. Vi hjälper er med allt från teknisk support till en komplett lösning med inspelning i vår fullt utrustade studio och redigering. Vi tillhandahåller verktyg och resurser för att ni ska nå ut till rätt personer på bästa vis. 

Läs mer om vår tjänst webbinarium →

Videoproduktion

Med videoproduktion kan ni nå ut till blivande studenter med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua studenter eller för att använda i marknadsföringssyfte. Vi hjälper er med inspelning, redigering och projektledning. Vi kan även redigera och producera filmer baserat på ert befintliga material. Utifrån era behov och önskemål kan vi skräddarsy en lösning för just er!

Läs mer om vår tjänst videoproduktion →

Event


Vägledarträffen

Ett event skräddarsytt för SYV:ar! Nå ut till blivande studenter som behöver hjälp med att välja utbildning, via deras studie- och yrkesvägledare. Ni ges en unik möjlighet att bygga relation genom att träffa syvar på plats.

Läs mer om vår tjänst vägledarträffen →

Digital eventlösning

Håll ett virtuellt event för att nå ut till fler studenter! Vi hjälper er att komma igång med innehållet och marknadsföringen av eventet och tillhandahåller den digitala mässmiljön. Ni får också möjligheten att följa upp besökarna och hjälpa dem även efter eventet.

Läs mer om vår tjänst digital eventlösning →


YH-torget

Partnerskapet mellan studentum.se och Kunskap & Framtid fortsätter: Tillsammans skapar vi YH-torget inne i mässhallen. Här samlas YH-anordnare för att besökarna snabbt och enkelt ska hitta rätt YH-utbildning. 

Läs mer om YH-torget →

YH-mässan

Mässan har arrangerats av studentum.se sedan 2015. Vår ambition med YH-mässan är att locka YH-intresserade till mässorna så att ni som utställare får så många nya studenter som möjligt. YH-mässan 2024 kommer arrangeras fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om YH-mässan →

Publiceringstjänster


Grundpublicering

Varje år besöks studentum.se över åtta miljoner gånger. Vill ni vara sökbara för hela målgruppen och ta marknadsandelar från era konkurrenter behöver ni finnas med hos oss. På er skolpresentation kan besökare läsa om er skola och lämna intresseanmälan. 

Läs mer om vår tjänst grundpublicering →

Studentreportage

Låt studenterna berätta om utbildningen! Vill ni låta era besökare på studentum.se få en ännu bättre inblick i hur det är att vara student hos er? Ett studentreportage syns både på skolpresentationen och på
utbildningssidorna.

Läs mer om vår tjänst studentreportage →

Videoreportage

Komplettera er marknadsföring med en inspirerande video som ger blivande studenter en inblick i er skolas verksamhet. Rörlig bild och ljud fångar besökarens intresse på en helt annan nivå än vad enbart text och bild kan förmedla.

Läs mer om vår tjänst videoreportage →

Restplatssök

Få hjälp att fylla era utbildningar! Efter antagningsresultatet i juni/juli letar de som inte kommit på sitt val efter program med lediga platser. Genom att lägga till en symbol i sökresultatet och på er utbildningspresentation kan ni visa att den fortfarande går att söka till.

Läs mer om vår tjänst restplatssök →

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med din marknadsföring på studentum.se.