Öka din synlighet och nå rätt studenter med våra tjänster

Kontakta oss  →

Ladda ner produktblad  →

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Nå alla våra medlemmar med en annons i vårt nyhetsbrev som går ut till flera hundra tusen mottagare. Nyhetsbrevet innehåller redaktionella texter med tips samt information om ansökningsprocessen och studieval. Välj mellan VIP eller ordinarie plats.

Riktat utskick

När du bokar tjänsten riktat utskick är du ensam aktör i ett mejlutskick som landar rätt ner i våra besökares inkorg. Du väljer innehållet helt själv, men vi hjälper dig med att nischa din mottagarlista så att du når precis rätt målgrupp.

Vägledarbrev

Vägledarbrevet skickas ut två gånger per termin och är ett perfekt tillfälle att nå ut till studie- och yrkesvägledare som kommer hjälpa blivande studenter att välja rätt utbildning. Du får chansen att lyfta intressant fakta om din skola och dina utbildningar.

Studieguide

Våra studieguider är nischade nyhetsbrev där du når alla våra medlemmar som visat intresse för något som just din skola erbjuder.  Studieguidernas ämnen varierar och kan till exempel vara inom distans, sista minuten, YH och komvux.

Riktade tjänster


Prio-placering

Vill du vara det första en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Prio-placering innebär just det – möjligheten att låsa din utbildning på plats 1-3 i vårt sökresultat. Platsen går att anpassa efter kategori, plats och utbildningstyp eller som en kombination av de parametrar du tycker passar bäst.

Sponsring av söket

Vill du stå ut ur mängden när nyfikna besökare letar efter utbildning? Genom att sponsra specifik kategori, utbildningstyp eller ort får du ökad exponering inom ett område som är relevant för dig. Denna annons syns alltid på plats 7 i söket och du står som ensam aktör i önskat sök under en månad.

Restplatssök

Få hjälp att fylla dina utbildningar! Efter antagningsresultatet i juni/juli letar de som inte kommit på sitt val efter program med lediga platser. Genom att lägga till en symbol i sökresultatet och på din utbildningspresentation kan du visa att den fortfarande går att söka till.


TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos personer som visat intresse för de utbildningar som er skola erbjuder. Här syns ni på ett av de mest populära och snabbast växande sociala nätverken just nu. Tjänsten kräver inget material från er!

Läs mer om TikTok Retargeting →

Facebook & Instagram Retargeting

Med Facebook & Instagram Retargeting når du personer som visat intresse för de områden av utbildningar som din skola erbjuder. Det är en utmärkt chans att synas extra och visa varför blivande studenter ska välja just er, även när de skrollar genom Facebook och Instagram. 

Tips!

HubSpot Video

 


Exponeringstjänster


Räkna ut snittbetyg

Genom att sponsra vår sektion "Räkna ut ditt snittbetyg" ges du en perfekt chans att lyfta din skola. Kanske ger ni grundläggande behörighet eller erbjuder Allmän kurs? Passa på att sponsra en av studentum.se:s mest besökta sidor och nå ut till personer som förbereder sig för att söka utbildning. 

Yrkestest

Många som besöker studentum.se letar inte bara efter specifika utbildningar eller skolor utan gör ofta vårt populära yrkestest. Genom att sponsra sidan "Yrkestest" kan du öka din synlighet för målgruppen. Du ligger även som ensam annonsör under en månads tid. 

Bannerannonsering

Med en banner följer du våra besökare var de än befinner sig på studentum.se. Välj mellan toppbanner eller sitewide banner som är synliga över hela sajten eller nischad banner som är nischad på till exempel geografiskt område, utbildningstyp eller kategori.

Förstasidesannons

Vill du vara den första som våra besökare ser när de kommer in på studentum.se:s startsida? Genom att fånga besökarens uppmärksamhet redan innan hen hunnit besöka några utbildningssidor minskar du din konkurrens och kan visa besökaren varför just din skola är det bästa alternativet.

 

Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om alla våra tjänster. 


Native/Sponsrad artikel

På studentum.se finns möjligheten att boka native advertising i form av en sponsrad artikel. Denna artikel publiceras i vår artikelsektion och smälter in bland våra egna redaktionella texter. Du kan antingen bestämma innehållet själv eller ta hjälp av våra kommunikatörer. 

Yrkesinspiration

Tillsammans skriver vi en artikel som lyfter antingen en utbildning eller din skola. I form av intervju med tidigare elever eller lärare kan du nå ut till de som letar efter rätt utbildning inom ert område. Artikeln publiceras i sektionen Yrkesinspiration, men syns också i en karusellannons på studentum.se:s förstasida under en månads tid. 

Webbinarium

Nå ut till din målgrupp med ett proffsigt webbinarium där du informerar om utbud och möjligheter som ni erbjuder. Vi hjälper dig med allt från teknisk support till en komplett lösning med inspelning i vår fullt utrustade studio och redigering. Vi tillhandahåller verktyg och resurser för att du ska nå ut till rätt personer på bästa vis. 

Mässor och events

Vill du ställa ut på någon av våra mässor? Vi erbjuder både digitala och fysiska (när tillåtet) där du kan delta på olika vis. En fantastisk möjlighet att få tala med framtida studenter och lyfta vad som gör din skola till det perfekta valet. 

Mer om våra mässor och events →

                                      Utökad publicering                                            Videoproduktion


Textreportage

Ett textreportage är ett bra komplement till baspaketet och ökar din synlighet på studentum.se. Det kan exempelvis bestå av en intervju med en nöjd tidigare student. Du kan även använda det i din egen marknadsföring.

Videoreportage

Komplettera din marknadsföring med en inspirerande video som ger blivande studenter en inblick i din skolas verksamhet. Rörlig bild och ljud fångar besökarens intresse på en helt annan nivå än vad enbart text och bild kan förmedla.

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande studenter med rörligt material för att visa era utbildningar, intervjua studenter eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion →

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med din marknadsföring på studentum.se.