Referenser från några av våra kunder

Melina_Karlsson

 

Stockholms Internationella Handelsskola

"Vi har samarbetat med studentum.se under flera år och vi är väldigt nöjda. I ansökningar från studenter kan vi se att många hittar oss via studentum.se. studentum.se är för oss en viktig marknadsföringskanal som gör att fler studenter hittar våra Yh-utbildningar. Att personer som är intresserade av vår skola och våra utbildningar kan lämna en intresseanmälan hos studentum.se som vi kan ta del av och bemöta värdesätter vi stort. Vi uppskattar också att kunna se besöksstatistik och själva kunna redigera och uppdatera informationen som finns på vår sida."

– Melina Karlsson


Kopia av Profilbild rund 200x200 px

 

Astar

”Vi har varit trogna kunder hos Studentum under många år och är mycket nöjda med vårt samarbete. Hos Studentum får vi alltid enastående service och vi känner alltid att de strävar efter det bästa för oss som kunder”

 

– Nandini Burman


peter_thuresson_circle_200x200

 

Academy Online

"Vi har under flera år samarbetat med studentum.se och har under åren haft olika kontaktpersoner vilka alla har visat en hög kundservice och förståelse för vår situation som utbildningsleverantör som har haft en kraftig tillväxt. Ett samarbete som gett kontakt med intresserade blivande studenter. Nu expanderar vi vidare ut i Norden och vi har med oss studentum.se som partner."

– Peter Thuresson


Bild Zana_circle_200x200

 

Gilda Skolan

"Vi är så nöjda med vårt samarbete med studentum.se. De är mycket tillmötesgående, trevliga och man får alltid bra hjälp snabbt."

Zana Ibishi


Åhman_200x200

 

VBU Västerbergslagens Utbildningsförbund

"I mitt samarbete med studentum.se så fungerar allt mycket bra, lätt att komma i kontakt med min kundansvarig och vi har en lättsam kommunikation och de frågetecken som jag kan ha löser sig alltid lätt och smidigt."

Christian Åhman


eric_sandstrom_circle

 

Valjevikens Folkhögskola

"Folkhögskolorna har sin egen informationssida folkhogskola.nu, men för att vi ska synas i det allmäna utbudet har vi valt studentum.se som kompletterande kanal. Förutom överskådlig och tydlig struktur har de också visat en lyhördhet mot oss som annonsör och tagit till sig de målgruppsrelaterade synpunkter som vi har haft."

– Eric Sandström


Caroline Brun_circle

 

Sommenbygdens folkhögskola

"På studentum.se får man alltid ett engagerat och trevligt bemötande. Det känns tryggt att kunna ställa frågor och få bra svar. Vi blir kontinuerligt uppdaterade om vår sida och om nyheter. Nu senast blev vi bjudna på ett bra webbinarium, jättebra!"

– Caroline Brun


Stefa Iveljic_circle

 

Värnamo folkhögskola

"Ett jättebra organiserat företag som ger nyttig och enkel statistik, når ut till många. Professionellt bemötande med mycket fakta och kunskap, effektivt."

– Stefa Iveljic


Stephan_ Styfberg

 

Lillsved Idrottsfolkhögskolan

"Vårt behov av både allmän och riktad marknadsföring är större än någonsin. Vi använder många kanaler för att synas i bruset. Bland dessa har vi valt att använda två huvudkanaler för marknadsföringen av våra folkhögskoleutbildningar. Folkhogskola.nu är med självklarhet den ena och studentum.se den andra. Vi är mycket nöjda med valet av studentum.se för att de tjänster som vi får av dem ger precis den systematiska exponering vi behöver och vill ha. Några axplock: Snabba uppdateringar av den information som vi vill få ut, riktade insatser mot olika målgrupper, och bra uppföljning med statistik så att vi över tid kan följa intressset för våra utbildningar. Att vi också har direktkontakt med den personal på studentum.se som lägger ut vår information i text och bild är en professionell service som ger mervärde. Konkurrenterna är många. Bland dem lyser studentum.se med klar låga."

– Stephan Styfberg


logo-May-16-2022-02-49-09-08-PM

Sollefteå Kommun - Reveljen

"Vi på Reveljen är väldigt nöjda över samarbetet med studentum.se. De är alltid tillmötesgående och hjälpsamma vid kontakt. Den hjälp vi har fått av våra kontaktpersoner, har gett våra utbildningar positiva effekter med större visat intresse!"

– Jenny Viberg Karlsson & Magnus Davidsson


Torsten_200x200

Cady Training Academy

"Vi har samarbetat med Studentum och EMG under många år. En mycket god och professionell samarbetspartner som hjälper och lyssnar på sina kunder."

Torsten Reinhardt


logo hårakademin

 

Hårakademin

"15 årigt samarbete med studentum.se säger en hel del. Jag delar gärna med mig av mina upplevelser under dessa år.

studentum.se är alltid hjälpsamma. Har trevlig, professionell och kompetent personal. Dem är tillmötesgående via telefon och man får återkoppling snarast.

Vi är främst nöjda och glada över att så många intressenter har kunnat hitta till oss via studentum.se."

– George Melkemichel 


Marcus_Lindh

 

Distansinstitutet

"studentum.se är en mycket bra kanal för att hitta presumtiva deltagare till Distansinstitutet. Med sin räckvidd och massiva volym av uppdaterat innehåll är studentum.se alltid relevant för studieintresserade. Personalen är snabba, lyhörda och professionella. Vi är väldigt nöjda med samarbetet!"

– Marcus Lindh 


Mikael Hjälmared Profilbild rund 200x200 px

 

Hjälmared folkhögskola

"studentum.se ger inte bara intrycket av att vilja hjälpa till, man gör det. Det avspeglar sig bland annat i ett personligt engagemang för hela vår verksamhet och noggrannhet i detaljerna. Det känns som att vi är viktigast och deras insats bidrar till att våra kurser syns mer och på ett bättre sätt. För oss är Studentum såväl komplement till övriga marknadsföringskanaler som avgörande för att nå ut och synas i bruset av alla andra som vill nå fram till potentiella intressenter." 

– Mikael Lindgren 


Carin rund 200x200 px

 

Västra Sveriges Arbertares Folkhögskola

"Trevlig och kunnig personal. Jag får alltid snabb hjälp och bra support när jag har frågor om hur jag ska göra något jag är osäker på." 

– Carin Carlström 


logo (1)-1

 

Humanify

"Vi har haft ett fantastiskt samarbete med studentum med ett gemensamt målsättningar att skapa en bra grund att kunna växa som företag. Vi har haft kontinuerliga möten med tydlig redovisad statistik, planering av marknadsföring och skapande av en bra representation av våra utbildningar."

– Fredrik Schill