Våra webbinarier

Om våra webbinarier

 

Tillsammans med Keystone Education Group, som studentum.se är en del av, vill vi dela med oss av våra webbinarier där vi med hjälp av olika experter presenterar våra bästa tips inom olika ämnen.image-png-Jun-01-2022-09-07-42-29-AM

 

Marknadsföringstrenderna 2022 med Erik Modig

Hur marknadsför du bäst ditt företag under turbulenta tider? I ett webbinarium den 7 april gav forskaren och marknadsföringsexperten Erik Modig sina bästa tips på hur man bör tänka kring marknadsföring 2022. 

Till webbinariet

 image (6)-Jun-01-2022-09-32-09-16-AM

 

Så engagerar du lyssnare genom skärmen – det här är ingredienserna för ett lyckat webbinarium

Att hålla en presentation eller föreläsning kan vara krävande, men att göra den digitalt kräver ännu mer förberedelse och kunskap. För att nå fram till dina lyssnare genom en skärm behöver du skruva upp din presentationsteknik, men du behöver också hålla koll på tekniska detaljer. I detta webbinarium ger vi dig verktygen för att hålla en övertygande presentation – från idé till utförande – med fokus på just webbinarieformen.

Till webbinarietfeatured_image_webbinarie_2022-2

 

Studentrapporterna - Webbinariet

Vill du gå in ännu mer på djupet kring vad som skiljer olika målgrupper åt i studentrapporterna och vilka slutsatser vi kan dra kring de gemensamma trenderna? Då ska du ta del av vårt webbinarium. I webbinariet urskiljer vi viktiga teman utifrån undersökningen och går igenom vad målgrupperna har gemensamt och vad som skiljer dem åt.

Till webbinariet


Frågor?

Kontakta teamet

Har du några frågor om ditt avtal, dina sidor eller en extratjänst? Tveka inte att kontakta oss!

Kontaktuppgifter till teamet →