Vi har lanserat ett nytt sökfilter på studentum.se

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra studentum.se för dig som kund och för våra användare. Vi har nyligen lanserat ett nytt sökfilter som kallas delivery method, eller utbildningsform.

På studentum.se finns det nu två olika utbildningsformer att välja mellan: Klassrum och Distans. Syftet med denna utveckling är att det ska bli lättare för våra användare att förstå hur olika utbildningar levereras. Det går att välja flera undervisningsformer för samma utbildning, eftersom en utbildning kan ges både i Klassrum och på Distans. På detta sätt undviker vi även dubbletter av utbildningar, vilket gör det tydligare för våra användare på siten.

Utbildningsformen kommer numera synas i sökresultatlistan i form av en ikon och text, samt i sammanfattningsboxen på en utbildningssida. 

Uppdateringen påverkar hur du som kund lägger till nya utbildningstillfällen i kundportalen. Vi har därför skapat en guide för att underlätta för er. Guiden hittar du på startsidan när du har loggat in i din kundportal.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på studentum.se

Beatrice Brettmar

Site Manager på gymnasium.se, gymnasiesärskola.se, studentum.se och AllaStudier.se