Nu lanserar vi Keystone Sports

 

Vi är glada över att kunna berätta att vi nu lanserar Keystone Sports – en tjänst som kopplar ihop internationella idrottsstudenter med högskolor i USA och Kanada.

Tre av europas ledande agentbyråer för idrottsstipendier, AGM, Sport-Scholarships och CSUSA, går samman för att bilda Keystone Sports. Keystone Sports är en del av Keystone Education Group och har 50 anställda i 7 länder, de flesta av dem är före detta idrottsstudenter inom  fotboll, tennis, golf, friidrott, simning, basket med flera.  


Keystone Sports har: 
  • Hjälpt över 800 högskolor att rekrytera idrottsstudenter till USA och Kanada
  • Skickat över 6 700 internationella idrottsstudenter för att studera i USA

Letar din högskola efter en atletisk talang? Eller känner du en blivande student som drömmer om att kombinera studier med idrott i USA?

Läs mer om hur Keystone Sports kan hjälpa dig →


Om Keystone Education Group

I juni 2021 gick Educations Media Group och Keystone Academic Solutions samman och bildade Keystone Education Group. Keystones vision är att hjälpa blivande studenter och utbildningssökande att fatta ett av de viktigaste besluten i deras liv – nämligen att hitta rätt utbildning.

Tillsammans med 5 500 utbildningsanordnare i över 190 länder hjälper Keystone årligen 110 miljoner studenter på sina 460 sökplattformar. Bland Keystones webbplatser ingår bl.a studentum.se, utbildning.se, educations.com, Masterstudies.com, Bachelorstudies.com och FindAMasters. Keystone ägs förutom medgrundarna av företagen även av de i Norden två ledande riskkapitalbolagen Viking Venture och Verdane. Företaget har totalt 450 medarbetare på kontoren i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien och huvudkontoret i Oslo, Norge.

Julia Andersson

Inbound Strategy & Marketing Specialist