Digitala utbildningsmässan 2020

Marknadsföring

Den 13 maj anordnar studentum.se en digital utbildningsmässa. Där har ni som skola möjlighet att delta och kan enkelt nå ut till blivande studenter.

På Digitala utbildningsmässan ser vi till att studenter som letar utbildning hittar till er föreläsning online. Dagen fylls enligt ett schema där ni blir tilldelade en slottid på 30 minuter som ni kan fylla med information om er skola, era utbildningar samt möjlighet att svara på frågor. Detta gör ni utifrån era förutsättningar med de videoverktyg ni känner till och använder.

Så här går det till:

  • Vi marknadsför och samlar studenter till studentum.se på mässdagen den 13 maj

  • På en landningssida på studentum.se kommer vi att publicera ert skolnamn med logga, kort information om vad ni ska prata om samt en länk till er föreläsning

  • Ni får en slottid då ni håller en presentation om er skola, era utbildningar samt möjlighet att svara på frågor

  • Ni deltar med de verktyg ni behärskar och föredrar, exempelvis Facebook live, Zoom eller Google Hangouts. Detta anmäler ni till er kundansvarige. För tips på vilken tjänst som kan passa er. Se vår sammanställning av videotjänster

  • Ni skickar er logga högupplöst och en kort text om er föreläsning på max 120 tecken inkl. mellanslag till event@educations.com senast 7 maj!

 

Picture of Anna Hansback
Anna Hansback

Event Manager