Videoreportage

 

 

 

videoreportage
 


Fånga besökarens uppmärksamhet! 


Komplettera din marknadsföring med en inspirerande video som ger besökaren en inblick i er skola. Genom att addera rörlig bild och ljud till era utbildningssidor eller skolpresentation har du möjlighet att fånga besökarens intresse och engagemang på en helt annan nivå än med enbart text och bild. Idag är videoformatet standard i kommunikation och marknadsföring och målgruppen förväntar sig att kunna ta del av visualiserande videor.

Eftersom att välja utbildning är är ett stort beslut, så är video ett kraftfullt verktyg för att skapa en känsla och personligt intryck, vilket kan hjälpa den blivande studenten att ta ett steg längre i beslutsresan.

Ni väljer ert fokus

Videoreportaget är det första besökaren ser när hen kommer in på er sida. Det kan vara en generell video om er skola, en rundtur tillsammans med studenter eller varför inte ge ordet till en av era lärare? Ni bestämmer vad som är viktigt. Videoreportage syns inte bara på skolpresentationen och utbildningssidorna, utan även i studentum.se:s sökresultat.

Fördelar med videoreportage:


Video är lättillgängligt och uppskattas av sajtbesökare.
Lyft studenthistorier som ger besökaren en djupare inblick i hur det är att studera hos just er.
Synlighet både på skolpresentationen,
utbildningssidorna samt i sökresultatet.
Profilerar ert varumärke och stärker intrycket av er på studentum.se.

 

 

Vill du veta mer om videoreportage?

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av teamet.