Videoproduktion


Vill ni nå ut till blivande studenter med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua studenter eller för att använda i marknadsföringssyfte? Då kan vi hjälpa er!

Vi på studentum.se brinner för utbildning och för digital marknadsföring. Bland våra användare ser vi ett ökat intresse för rörligt material. Vårt inhouse-team av filmare, klippare och projektledare har lång erfarenhet av att skapa professionella videor i marknadsförings- och informationssyfte. Vi kan hjälpa er att skapa videor som ni kan använda i er branding och för att lyfta era populära utbildningar. Vi kan även redigera och producera filmer baserat på ert befintliga material. Utifrån era behov och önskemål kan vi skräddarsy en lösning för just er!

Varför välja videoproduktion?

 • Mobilanvändare ser hellre på en video än att läsa en text.
 • Video engagerar användarna.
 • Ni kan använda videon i er egen marknadsföring.
blobb_videocam_studentum
 

 

 

Vill du veta mer om vår tjänst videoproduktion?

Fyll i formuläret för att ta del av ett produktblad om videoproduktion och för att bli kontaktad av teamet. Har du specifika önskemål skräddarsyr vi efter dina behov.Så går det till:

 1. Tillsammans med dig diskuterar vi målgrupp,
  tonalitet och användningsområde vid ett
  uppstartssamtal.
 2. Du får information om upplägget och hur
  inspelningsdagen kommer gå till.
 3. Vi kommer till dig och filmar (inspelningstid ca 3 h).
 4. Vi klipper och redigerar din video. Du har rätt till två korrvändor.
 5. Din video levereras i högupplöst format och du kan använda denna fritt i valfria kanaler.


         
      Videoproduktionspaketet:

 • En brandingvideo där vi vill lyfta er som utbildare. I videon visar ni upp, berättar om, och ger en känsla för er skola. Genuint och personligt.

      Extratjänster:

 • Du kan välja att lägga till 1-2 videor där du kan styra innehållet utifrån ditt behov. Du kan exempelvis visa upp två populära utbildningar, eller något annat - valet är ditt!

  Tilläggstjänst för TikTok:


  Vi kan hjälpa dig med videomaterial som är anpassat för TikTok. Vid samma tillfälle som de övriga videorna spelas in, erbjuder vi även möjlighet att spela in videomaterial som är anpassat för publicering på TikTok.