Ställ ut på Sveriges största  YH-mässa

Mars 2022

YH-mässan
 

Ställ ut på YH-mässan 2022!

YH-mässan är en nischad mässa med endast YH-anordnare som utställare och YH-intresserade som besökare. Mässan har arrangerats av studentum.se sedan 2015. Vår ambition med YH-mässan är att locka rätt målgrupp till mässorna så att skolorna som ställer ut på mässan får så många nya studenter som möjligt. 

Inför YH-mässan våren 2022 planerar vi, att om möjligt, genomföra mässorna både fysiskt och digitalt. De fysiska mässorna kommer att arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Syftet att utöka med den digitala lösningen som komplement är att ni som utställare ska nå ut till ännu fler potentiella studenter, samtidigt som alla besökare kan delta oavsett var i Sverige de befinner sig.
Är det så att världen inte har gått tillbaka till det normala och det inte är möjligt att genomföra de fysiska mässorna så kommer vi endast att arrangera mässorna digitalt. Så YH-mässan 2022 kommer äga rum oavsett! Vi återkommer med datum inom kort. 

Vill du veta mer? Skrolla ned och fyll i formuläret så kontaktar vi dig! 

Demo av digitala plattformen

Nyfiken på hur den digitala plattformen såg ut på YH-mässorna 2021? Här visar vi upp den digitala plattformen och svarar på frågor om mässan. 


 

Vill du veta mer om YH-mässan?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information om YH-mässan.

edu_brand_awareness-1
 

Vad gör vi för att locka studenter till mässorna?

✓  Nyhetsbrev till studentum.se:s medlemmar

✓  Riktade mejlutskick till YH-intresserade i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra nischade delar av Sverige

✓  Banners på våra sajter nischade mot YH-intresserade

✓  Utskick till studie- och yrkesvägledare