Så visar du upp dina recensioner

 

Recensioner är viktiga för att ge potentiella studenter en inblick i din verksamhet och de utbildningar du erbjuder. Med vår recensionswidget kan du spegla dina recensioner från studentum.se till din egen webbplats.

Att ta del av omdömen, upplevelser och feedback är värdefullt för både framtida studenter och dig som utbildare. Visa upp dina recensioner och hjälp dina besökare i valet att välja just dig och dina utbildningar. Widgeten hämtar recensioner automatiskt från dina sidor på studentum.se, och den kommer fortsätta visa recensioner som kommer in efter du aktiverat widgeten. 

 

Fördelar med en widget:

  • Du kan på ett snyggt och tydligt sätt på din egen webbplats presentera dina recensioner som du har på studentum.se
  • Widgeten länkar till din recensionssida på studentum.se
  • Du kan samla in recensioner via din widget och dela och visa dem på flera olika ställen

 

Hur ser recensionswidgeten ut?

studentum-se-recensionswidget-blogg

Med recensionswidgeten kan du välja att visa recensioner för en specifik utbildning eller för hela din verksamhet. Widgeten finns också tillgänglig i två varianter – en som visar kommentarer från recensionerna och en där bara ditt snittbetyg visas. Bilden till vänster visar recensioner för en specifik utbildning, vilket är bra om du vill visa dina recensioner för olika utbildningar på din hemsida. Bilden till höger visar recensioner för hela verksamheten.

 

Kom igång – vi guidar dig!

Se vår videoguide:

 

Vår Kundportal tillhandahåller den kod som behövs för att spegla recensioner på din webbplats. Det du behöver göra är att klistra in koden på din sajt och resten uppdateras automatiskt när du får in nya recensioner.

Hämta din kod i Kundportalen

💡 Tips! Om du känner dig osäker på hur kodning på webbplatser fungerar kan det vara bra att ta hjälp av den person som byggt sajten eller som är webbansvarig.


Kostar det något extra? Nej, recensionswidgeten ingår i ditt baspaket och kan användas på så många utbildningar och sidor du vill.

 

Denice Karlsson

Digital Content Manager