Har ni fått nya YH-utbildningar beviljade?

 

Är ni en av de utbildningsarrangörer som fått nya YH-utbildningar beviljade? Då vill vi på studentum.se och AllaStudier.se gratulera er samt berätta om hur ni kan uppdatera denna information på våra söktjänster! Här nedan kan ni läsa instruktioner för respektive sajt. 

För dig som är kund på studentum.se

Som kund hos oss på studentum.se kan du som har tillgång till vår kundportal lägga till nya YH-utbildningar och uppdatera befintliga utbildningar där. Kan du inte lägga till fler utbildningar? Kontakta din kontaktperson för att lägga till fler utbildningar i ditt kontrakt. 

Har du inte tillgång till kundportalen? Behöver du hjälp att lägga till utbildningar eller information? Kontakta material@studentum.se så hjälper vi på kommunikationsavdelningen dig!

Ladda ner guide till kundportalen

Är du även kund på AllaStudier.se?

På AllaStudier.se kan du som är kund ha en manuell publicering eller en XML-import för dina utbildningar. Läs nedan vad som gäller vid uppdatering av utbildningar vid respektive publicering. Vet du inte om du har en manuell publicering eller en import? Mejla admin@allastudier.se så hjälper vi dig att ta reda på det!

Manuell publicering

Du som har en manuell publicering har också tillgång till vår kundportal och kan lägga till nya YH-utbildningar och uppdatera befintliga utbildningar där. Kan du inte lägga till fler utbildningar? Kontakta din kontaktperson för att lägga till fler utbildningar i ditt kontrakt. 

Har du inte tillgång till kundportalen? Behöver du hjälp att lägga till utbildningar eller information? Kontakta admin@allastudier.se så hjälper vi på kommunikationsavdelningen dig! 

Ladda ner guide till kundportalen

XML-import

Du som har en publicering med XML-import på AllaStudier.se kan inte själv uppdatera eller lägga till utbildningar via kundportalen. Den utbildningsbeskrivning som kommer synas på era utbildningar är densamma som på yrkeshogskolan.se. Vill ni ha en annan text behöver ni kontakta oss på admin@allastudier.se senast den 27:e januari 2021.

Beatrice Brettmar