Keystonemagasinet – din guide till digital marknadsföring

 

Jobbar du med marknadsföring vet du att det kan vara en utmaning att forma marknadsföringen så att den når rätt målgrupp och samtidigt lyckas sticka ut i bruset. Vi hjälper varje år hundratals utbildare att marknadsföra sina skolor och utbildningar – nu delar vi med oss av vår kunskap.

I 20 år har vi jobbat med marknadsföring av utbildningar. Under 2020 besöktes vår kostnadsfria söktjänst för eftergymnasial utbildning 9,3 miljoner gånger. Dit vänder sig kunskapstörstande personer som står inför sitt första utbildningsval, men även de som vill bygga vidare på sin utbildning eller helt enkelt byta karriär. Vi vågar säga att det gör oss till experter på utbildningsmarknadsföring. Vi vet hur du sticker ut i ett informationsflöde och med det här magasinet delar vi med oss av vår kunskap.

 

Vad är Keystonemagasinet?

Keystonemagasinet är ett rykande färskt magasin fyllt av smarta marknadsföringstips för dig som jobbar med digital marknadsföring för skolor och utbildningsföretag. Vi hoppas att det kan fylla dig med inspiration och matnyttig information när du utformar dina marknadsaktiviteter. Undrar du hur värdefullt det kan vara att arbeta med recensioner? Hur du genomför en målgruppsanalys? Eller hur du på bästa sätt hanterar leads, ökar konverteringsgraden eller skriver träffsäker copy? Då har du hamnat rätt! 

 

Ladda ner magasinet kostnadsfritt

 

Höjdpunkter ur magasinet

  • Så bygger du din digitala närvaro – ger du ett bra första intryck?
  • Vad är en digital konvertering värd? – så mäter du dina resultat
  • Kom till saken någon gång – copyskola med Keystone Sverige
Picture of Linnéa Fredin
Linnéa Fredin

Communications Manager