All Time High – 1 miljon besök på studentum.se

 

2021 börjar på topp! Vi är otroligt glada och stolta att kunna berätta att vi tagit ATH. Under januari månad 2021 slog studentum.se besöksrekord med 1 miljon besökare. Vilket är den hittills högst noterade siffran under en enskild månad. Det är tydligt att det är många som vill börja studera och att människors behov av att lära sig nya saker och utbilda sig har inte besegrats av coronakrisen.

Besöksrekordet ger oss på EMG och studentum.se ett mätbärt bevis på att det arbete vi dagligen gör på studentum.se ger de resultat vi strävar efter. Med andra ord att hela tiden öka vår synlighet för att nå fler blivande studenter och ge dem möjligheten att nå sina dröm genom att hitta sin utbildning.


Ökad synlighet = Fler besökare = Blivande studenter hittar rätt utbildning!


Genom rätt prioriteringar och fortsatt arbete med våra affärsutvecklande strategier och projekt för att mäta, förbättra och utveckla studentum.se hoppas vi att januaris besökstrend forsätter. Vi ser fram emot vad 2021 har för spännande utvecklingsområden att erbjuda. Men framför allt ser vi fram emot att slå fler rekordsiffror.

Picture of Erica Persson
Erica Persson

Communications intern