Vi hjälper dig öka din synlighet och locka fler studenter.

Varför annonsera på studentum.se?

studentum.se är Sveriges största plattform för eftergymnasial utbildning. Vi vill vara
en komplett marknadsföringskanal för utbildningsanordnare som vill öka sin exponering och locka fler studenter.

Vi tycker att alla ska ha möjlighet till en utbildning – oavsett om du befinner dig i gulliga lilla Gullspång, häftiga och nordliga Kiruna eller i vår vackra huvudstad. Vi hjälper utbildningsanordnare att anpassa och presentera sitt utbud för studieintresserade personer som aktivt letar efter en utbildning. 


Din kompletta marknadsföringskanal


studentum-blob-1

Webb – studentum.se med systersajter

studentum.se med systersajter har i snitt 770 000 besök i månaden och är tillsammans med AllaStudier.se landets största marknadsföringskanal för eftergymnasial utbildning. 

studentum-blob-3

Email Marketing – Nyhetsbrev, studieguider och riktade utskick

Vår databas utökas ständigt med studiesugna medlemmar som söker information och inspiration i sitt utbildningsval. Vi erbjuder tre olika typer av utskick för att hjälpa dig nå din målgrupp.

studentum-blob-2

Mässor och events – digitala och fysiska

Varje år anordnar vi olika mässor och events. Nå ut till blivande studenter på vår utbildningsmässa, träffa studenter på våra YH-mässor eller prata med studie- och yrkesvägledare på våra Vägledarträffar!


kp-studio-2-rosa

Vi hjälper dig omvandla dina fysiska utbildningar till ett tillgängligt onlineformat

✓ Få hjälp med valda delar av, eller hela processen

✓ Skräddarsytt efter era behov och er målgrupp

✓ Tillgång till fullt utrustad studio

Ta reda på mer om Keystone Production →

edu_brand_awareness-1
 

9,3 miljoner besök

studentum.se är Sverige största plattform för eftergymnasial utbildning. Under 2020 hade studentum.se med systersajter haft över 32,3 miljoner sidvisningar och över 9,3 miljoner besök.

Ikoner för statistik
 

Kundportalen

Som kund får du tillgång till Kundportalen där du har full kontroll över samarbetet. Du kan uppdatera dina sidor på studentum.se, analysera din statistik, samla in och hantera recensioner från tidigare studenter och mycket mer.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.

En av våra bästsäljande tjänster


segment
 

Uppstart – Omstart – Nystart

Vi jobbar med många olika utbildningstyper och segment, allt från komvux och folkhögskola till universitet och högskola. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utbildning för alla oavsett var i livet vi befinner oss, oavsett om det är en nystart eller en omstart!

  • Universitet och högskola
  • Komvux och vuxenutbildning
  • YH-utbildning
  • Yrkesutbildning
  • Folkhögskola
  • Konst- och kulturutbildning
  • SFI
  • Arbetsmarknadsutbildning
  • Distansutbildning
  • Utlandsstudier

Snälla ord från några av våra kunder


Marcus_Lindh

 

Distansinstitutet

"studentum.se är en mycket bra kanal för att hitta presumtiva deltagare till Distansinstitutet. Med sin räckvidd och massiva volym av uppdaterat innehåll är studentum.se alltid relevant för studieintresserade. Personalen är snabba, lyhörda och professionella. Vi är väldigt nöjda med samarbetet!"

– Marcus Lindh 


Melina_Karlsson

 

Stockholms Internationella Handelsskola

"Vi har samarbetat med studentum.se under flera år och vi är väldigt nöjda. I ansökningar från studenter kan vi se att många hittar oss via studentum.se. studentum.se är för oss en viktig marknadsföringskanal som gör att fler studenter hittar våra Yh-utbildningar. Att personer som är intresserade av vår skola och våra utbildningar kan lämna en intresseanmälan hos studentum.se som vi kan ta del av och bemöta värdesätter vi stort. Vi uppskattar också att kunna se besöksstatistik och själva kunna redigera och uppdatera informationen som finns på vår sida."

– Melina Karlsson